27566
دستیار تنظیم نمایش
کنتراست +
متن بزرگتر
فاصله متن
توقف انیمیشن
مخفی کردن تصاویر
تغییر قلم
مکان نما
ارتفاع خطوط
بزرگ نمایی
اشباع رنگ
سیاه و سفید
بازنشانی تمام تنظیمات
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
بهره‌برداری از پروژه ملی در دل کویر؛ تکمیل نیمی از بزرگراه  یزد–طبس
 

بهره‌برداری از پروژه ملی در دل کویر؛ تکمیل نیمی از بزرگراه یزد–طبس

معاون وزیر راه و شهرسازی: بهره برداری از بزرگراه یزد-طبس گامی بلند در مسیر توسعه متوازن مناطق مرکزی کشور و ارتقای ایمنی جاده‌ای است.
پنجشنبه، 02 مرداد 1404 | Article Rating

🔷به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، صبح امروز در مراسمی رسمی با حضور مهندس بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، دکتر جوکار، نماینده مردم یزد و اشکذر، دکتر پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و مهندس طلایی مقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، بهره‌برداری از ۵۰ کیلومتر باند دوم محور یزد–طبس به طور رسمی آغاز شد.

🔹هوشنگ بازوند این مسیر را محوری استراتژیک و با اهمیت در استان یزد اعلام کرد و گفت: این پروژه گامی بلند در مسیر توسعه متوازن مناطق مرکزی کشور و ارتقای ایمنی جاده‌ای است.

🔹وی با اشاره به موقعیت راهبردی این مسیر در اتصال شرق کشور به مرکز، تصریح کرد: محور یزد–طبس یکی از شریان‌های حیاتی ترانزیتی در منطقه کویری کشور است که با بهره‌برداری از این ۵۰ کیلومتر باند دوم، علاوه بر کاهش چشمگیر تصادفات، شاهد تسهیل در تردد بار و مسافر و ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی در این مسیر خواهیم بود.

🔹بازوند با بیان اینکه مجموع طول پروژه‌های در دست اجرا در این محور به حدود ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد افزود: در حال حاضر، نیمی از این مسیر به بهره‌برداری رسیده و برای اجرای آن، سرمایه‌ای بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است.

🔹معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با تقدیر از مشارکت بخش خصوصی در اجرای این پروژه اظهار داشت: نقش‌آفرینی خیرین راه‌ساز، به‌ویژه مهندس شایقی که به عنوان سرمایه‌گذار و پیمانکار اجرای ۳۰ کیلومتر از این پروژه را بر عهده داشته‌اند، نمونه‌ای موفق از همکاری دولت و بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور است.

🔹مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در پایان ضمن ابراز قدردانی از همراهی مسئولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس، بر تداوم اجرای این پروژه تا تکمیل نهایی باند دوم محور یزد–طبس تأکید کرد و گفت: توسعه شبکه راه‌های ایمن، روان و باکیفیت در مناطق کمتر برخوردار، یکی از سیاست‌های جدی وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم است.

تصاویر
  • بهره‌برداری از پروژه ملی در دل کویر؛ تکمیل نیمی از بزرگراه  یزد–طبس
ثبت امتیاز
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: ﺳﻪشنبه 04 شهریور 1404 11:22