27569
دستیار تنظیم نمایش
کنتراست +
متن بزرگتر
فاصله متن
توقف انیمیشن
مخفی کردن تصاویر
تغییر قلم
مکان نما
ارتفاع خطوط
بزرگ نمایی
اشباع رنگ
سیاه و سفید
بازنشانی تمام تنظیمات
X

اخبار

اخبار و اطلاعات اخبار
معاون وزیر راه و شهرسازی:  تسریع در چهارخطه کردن محور چالوس با همکاری دستگاه‌های ذیربط
 

معاون وزیر راه و شهرسازی: تسریع در چهارخطه کردن محور چالوس با همکاری دستگاه‌های ذیربط

معاون وزیر راه و شهرسازی: ساماندهی محورهای مواصلاتی به استان مازندران به ویژه چهارخطه کردن و بهسازی محور چالوس با همکاری دستگاه‌های ذیربط به منظور تامین اعتبار، رفع معارضین و تملک اراضی سرعت قابل توجهی می‌یابد.
ﺳﻪشنبه، 26 فروردین 1404 | Article Rating
به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع‌رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در سفر به استان مازندران به همراه کامران پولادی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی از عملیات اجرایی چهارخطه کردن محور چالوس حدفاصل مرزن آباد-دزدبن، محور مرزن آباد-کلاردشت، زیرگذر نواب صفوی و... بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی رسیدگی به موضوعاتی همچون اعتبار مورد نیاز، تملک اراضی مسیر و... را هدف بازدید از محورچهارخطه مرزن آباد-دزدبن اعلام کرد و گفت:‌ این محور به طول 15 کیلومتر یکی از مسیرهای مهم در افزایش ایمنی سفر، کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد در منطقه است که در حال حاضر 4.5 کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است و عملیات اجرایی در بخش‌های دیگر با پیشرفت فیزیکی حدود 33 درصد در حال انجام است.
وی همچنین از مراحل اجرایی تونل شماره 2 این محور نیز بازدید کرد و گفت:‌ این تونل به طول 827 متر به عنوان بخشی از طرح چهارخطه کردن محور مرزن آباد-دزدبن محسوب می‌شود که به تازگی عملیات اجرایی آن آغاز شده است و تکمیل شدن آن یکی از اولویت‌های توسعه زیرساخت‌های استان محسوب می‌شود.
بازوند ادامه داد: در حال حاضر زمین کارگاه با مجوز از اداره منابع طبیعی استان تجهیز شده است و عملیات خاکبرداری از سمت شمالی و جنوبی تونل آغاز و تحکیمات اولیه گالری نیز انجام شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در ادامه این سفر از عملیات بهسازی محور مرزن آباد-کلاردشت بازدید کرد و در این خصوص اعلام کرد: این محور 16.5 کیلومتر است و عملیات اجرایی 5 کیلومتر اول آن با پیشرفت فیزیکی حدود 30 درصدی در حال اجرا است.
بازوند ادامه داد: با توجه به توقف عملیات اجرایی در باند چپ به دلیل وجود معارض، مقرر شد با هماهنگی میان شرکت ساخت و توسعه و اداره آب و فاضلاب استان و تامین اعتبار مورد نیاز، جا‌به‌جایی تاسیسات در اولویت قرار گیرد و فعالسازی عملیات در بخش‌های باقیمانده با آزادسازی اراضی و تامین اعتبار لازم سرعت گیرد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در بازدید از زیرگذر نواب صفوی واقع در کمربندی نوشهر-چالوس گفت:‌ باند جنوبی این زیرگذر با پیشرفت فیزیکی 80 درصد در حال اجرا است و مقرر است با همکاری شهرداری چالوس نسبت به آزادسازی زمین و اراضی واقع در باند شمالی اقدامات لازم صورت گیرد و معارضین تاسیساتی نیز با همکاری ارگان‌های مربوط رفع شود.
وی تاکید کرد: در صورت تامین حدود 50 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این پروژه ظرف مدت سه ماه تکمیل وآماده بهره‌برداری شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان مازندران از عملیات اجرایی پل بزرگ پل سفید در محور رودهن-فیروزکوه-قائم‌شهر نیز بازدید کرد و گفت: با توجه به تغییر طرح، ساخت پل با دهانه میانی به صورت عرشه فلزی و 6 دهانه 33 متری به زودی به مناقصه خواهد رفت و با توجه به اهمیت تکمیل این پل و تاکید وزیر راه و شهرسازی مقرر شد با تخصیص اعتبار مناسب، انعقاد قرارداد جدید و فعالسازی کارگاه با جدیت پیگیری شود.

تصاویر
  • معاون وزیر راه و شهرسازی:  تسریع در چهارخطه کردن محور چالوس با همکاری دستگاه‌های ذیربط
ثبت امتیاز
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو
جستجو
آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
Skip Navigation Links.

....

آخرین به‌روزرسانی این صفحه: ﺳﻪشنبه 04 شهریور 1404 11:22