به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی در جلسه هماندیشی با مهندسان به مناسبت روز ملی مهندسی ضمن گرامیداشت این روز از مهندسان عرصه ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تقدیر و تشکر کرد.
خادمی با تاکید بر پیشینه و تمدن ایرانی گفت: ایران از دیرباز تا کنون در اعتلای علم و فرهنگ در دنیا سرآمد سایر کشورها بوده است و تشکیل اولین دانشگاه رسمی دنیا در سال 251 میلادی در ایران نشان دهنده این پیشینه ارزشمند است.
وی افزود: پنجم اسفندماه، به مناسبت زاد روز دانشمند بزرگ ایرانی و مهندس برجسته تاریخ علم این سرزمین، خواجه نصیرالدین طوسی روز ملی مهندسی نامگذاری شده است و پیشینه قدیمی ایران در تربیت دانشمندان و مهندسان افتخاری برای امروز کشور است و ما نیز برای ادامه این مسیر باید تلاش کنیم تا امروز هم افتخاری برای آیندگان ما محسوب شود.
خادمی با اشاره به احداث راه شاهی به طول 2 هزار و 500 کیلومتر در دوره هخامنشان اظهار داشت: این مسیر در گذشته با دارا بودن کاروانسراها، توجه به معماری و منظر راه، ایجاد رفاه عمومی برای استفاده کنندگان، گواهی بر رعایت حقوق شهروندی در حوزه راهسازی از دیرباز تا کنون در کشور ما میدهد.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه تاکید کرد: بایستی تغییر نگرش در مهندسی اولویت اساسی مهندسان ما در احداث پروژهها باشد و توجه به حقوق شهروندی و مسئولیت اجتماعی در کنار سایر مولفههای اصلی مهندسی از رویکردهای اصلی محسوب شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی انتخاب مهندسین زبده را بخش مهمی از موفقیت یک پروژه عنوان کرد و تاکید کرد: شرکت ساخت وتوسعه به عنوان مرجع مهندسی راهسازی کشور وظیفه دارد تا با انتخاب مهندسین مشاور و پیمانکاران توانمند و استفاده حد اکثری از دانش روز دنیا پروژهها را تکمیل و به بهرهبرداری برساند.
در این جلسه همچنین نمایندگانی از معاونتهای راه، راهآهن و آزادراه به ارایه نظرات، پیشنهادهای خود در حوزه مهندسی پرداختند و خواستار رسیدگی به بدنه مهندسی شرکت، ایجاد سیستمهای انگیزشی و ارتقاءسطح دانش روز با برگزاری دورههای آموزشی شدند.
جذب نیروهای انسانی متخصص، توانمند سازی بدنه کارشناسی، شناسایی نقاط قوت و ضعف سیستم و تحلیل کارشناسی آن، تشکیل اتاقهای فکر با حضور مهندسین اجرایی، آشنایی با نرمافزارهای تخصصی به روز دنیا تقویت نگاه اقتصاد مهندسی از دیگر موضوعاتی بود که در این هماندیشی مطرح شد.